DIY Moederdag Pakket ♡

Moederdag cadeau - DIY pakket
Geplaatst in: Tips

DIY Moederdag Pakket ♡

Moeder & dochter armbandjes maken

Zondag 9 mei is hét moment om alle moeders in het zonnetje te zetten. Een bloemetje geven is lief, maar is het niet véél leuker om samen sieraden te maken?

Zeker in deze bijzondere tijd waarbij gezelligheid, creativiteit en gewoon samen iets doen een veel grotere betekenis heeft gekregen. Daarom hebben wij het perfecte Moederdag-cadeau idee voor jou:
Moederdag DIY Sieraden Pakket - € 19,95 (Niet meer beschikbaar)

Dit leuke DIY pakket bestaat uit diverse sieraden onderdelen waarmee je verschillende armbandjes kunt maken. Zelf een armbandje maken met het Moederdag pakket is heel eenvoudig en daarom geschikt voor iedereen. Omdat je de bedels en kralen kunt matchen kun je er ook een moeder & dochter armbandje mee maken - love it!

Moederdag cadeau - DIY pakket

Inhoud Moederdag DIY Sieraden Pakket:

- Rol elastiek (0.5 mm) A2300
- Mix met rocailles (3 en 4 mm)
- Mix met schelp kralen en facetkralen
- Mix met stainless steel metalen kralen
- Stainless steel Bedeltjes M1231
- Stainless steel Buigringen (4 mm)
- Velours sieradenzakje
- Moederdag postkaart

Er zijn 2 soorten Moederdag pakketten beschikbaar waar je uit kunt kiezen: Een pakket met onderdelen in de kleur zilver en een pakket met onderdelen in de kleur goud.

Let op: in het DIY pakket met goudkleurige onderdelen, is de inhoud kleiner met stainless steel kralen t.o.v. het DIY pakket met zilverkleurige onderdelen. Dit komt door het prijsverschil van deze kralen in de kleur goud.

 

Moederdag cadeau - DIY pakket

 

How to: armbandjes maken
1. Je begint met het neerleggen van een ontwerp zodat je weet in welke volgorde je de kralen wilt rijgen.
2. Nu kun je beginnen met het rijgen. Dit is mogelijk vanaf de rol of knip voldoende elastiek af en leg er een knoopje in zodat je kralen er niet van afvallen.
3. Als je klaar bent met rijgen is het tijd om je elastiek dicht te knopen. Leg twee of drie eenvoudige knoopjes in het elastiek en trek deze (voorzichtig) strak aan. Om te voorkomen dat de knoop losschiet, kun je hier een beetje sieradenlijm of transparante nagellak op aanbrengen.
4. Naar eigen inzicht kun je nu ook het hart bedeltje aan het armbandje bevestigen met een buigring.
5. En klaar ben je! Zo maak je dus heel eenvoudig leuke armbandjes samen met je moeder.

Benodigdheden die je er nog bij kunt bestellen:
- Platbektang(en) voor het openen van de buigringen
- Sieradenlijm voor het vastmaken van de knoopAanvulling op het DIY Pakket

Je kunt ons DIY Moederdag Pakket natuurlijk ook zelf nog aanvullen met andere mooie kralen of bedels. Enorm populair en natuurlijk erg passend bij Moederdag zijn persoonlijke armbandjes met tekst. Met onze letterkralen kun je belangrijke woorden en namen samenstellen, neem hiervoor een kijkje bij ons assortiment met letterkralen. Je zult hier ook leuke hartjes kralen vinden!

Moederdag cadeau - DIY pakket


Moederdag kaartje

Schrijf een persoonlijke boodschap aan je moeder op de gratis postkaart die bij het pakketje zit! Laat aan haar weten wat ze voor jou betekend en verras haar met het leukste Moederdag cadeautje van 2021!

Moederdag cadeau - DIY pakket

Overige cadeautjes

Neem ook een kijkje bij onze handige voordeelsets en mooie kralenmixen. Deze sets zijn met zorg samengesteld en bestaan uit mooie kralen en andere sieraadonderdelen, verpakt in een voordelig pakketje. Leuk om te geven als cadeautje aan jezelf of een ander!

22 april 2021
Vond je dit bericht leuk?
0
0