startpakketten sieraden maken

Startpakketten

Complete startpakketten inclusief een kralen legbord, tangen, draad en diverse basis onderdelen. Kortom, ideaal om snel je voorraad aan te vullen met de beste basics die je nodig hebt voor bij het sieraden maken.
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Startpakket Sieraden Maken (XL) Goud

per pagina

Startpakket sieraden maken

Wil je zelf sieraden maken en ben je op zoek naar de juiste onderdelen en gereedschap? Dan hebben wij goed nieuws, want sieraden maken begint bij Dreambeads Online! Wij hebben een ruim assortiment met kralen, bedels en draad, maar ook met onderdelen en gereedschap. Een goede start begint natuurlijk bij het aanschaffen van de juiste materialen. Om je hiermee op weg te helpen hebben wij een startpakket sieraden maken samengesteld. Voor deze starterspakketten hebben wij het belangrijkste gereedschap geselecteerd en hier de beste onderdelen aan toegevoegd.

Een zelf sieraden maken startpakket bestaat uit een kralenbord, een rolletje elastiek en metaaldraad. Het kralenbord gebruik je voor het uitleggen van je ontwerp. Zo kun je goed bepalen in welke volgorde je jouw kralen kunt rijgen. Daarnaast heeft het handige maatvoeringen en verschillende vakjes waarin je de benodigdheden waarmee je werkt kunt verzamelen. Voor het afknippen, dichtknijpen of oogjes draaien komt het driedelige tangenset goed van pas. Deze tangen zijn van goede kwaliteit en hebben ieder zijn eigen functie die je regelmatig toepast bij het sieraden maken.

Het starterspakket bevat ook een handige opbergbox met 12 vakjes inclusief belangrijke onderdelen. Buigringen zijn bijvoorbeeld onmisbaar en worden op vele manieren toegepast bij DIY sieraden. Met buigringen bevestig je weer een karabijn- of kapitelslot aan je draad m.b.v. een knijpkraal + verberger (ook inclusief dit starterspakket). Lees verder om alle onderdelen die in ons startpakket sieraden maken te vinden zijn.

Inhoud startpakket sieraden maken:

Kralenbord
> Kniptang / platbektang / rondbektang
> Rol metaaldraad 
> Rol elastiek
> Buigringen 6 mm (100 stuks) en 8 mm (100 stuks)
> Knijpkralen (100 stuks)
> Knijpkraalverbergers (25 stuks)
> Verlengketting (10 stuks)
> Veterklem (25 stuks)
> Kalotjes (25 stuks)
> Nietstiften (50 stuks)
> Kettelstiften (50 stuks)
> Karabijn slotjes (10 stuks)
> Kapitel slotjes (5 stuks)

Of je nu net begint met sieraden maken of al enige ervaring hebt, onze starterspakketten zijn een echte aanwinst voor jou. Voor een scherpe prijs heb je de belangrijkste onderdelen in een keer in huis. Een startpakket sieraden maken kopen is heel eenvoudig. Kies de kleuren van je onderdelen (antiek zilver, goud), plaats je bestelling op werkdagen voor 17.00u en wij versturen jouw starterspakket al dezelfde dag! Voor onderdelen van de beste kwaliteit raden wij het Stainless Steel starterspakket aan.

Zelf armbandjes, kettingen en oorbellen maken? ✓ Lees onze blog 'starten met sieraden maken' ✓ Bekijk onze nieuwste sieraden maken boordevol inspiratie ✓ Bestel ons startpakket sieraden maken!