Afbeelding

OVER ONS

Dreambeads Online is dé place to be voor alle liefhebbers van sieraden maken. Wij hebben een ruim en voorradig assortiment met de mooiste kralen, bedels, draad en overige sieraadonderdelen. Klanten kiezen voor ons, omdat ze naast ons verrassend voordelige assortiment kunnen rekenen op een snelle bezorging, gratis verzending v.a. € 25,- én de beste klantenservice. Niet voor niets beveelt 99% van onze online shoppers Dreambeads Online ook aan anderen aan. Lees hier alle beoordelingen van onze klanten.

Wij zijn altijd bezig met het aanvullen van het assortiment met de laatste trends en de beste klassiekers. Daarom kun je wekelijks nieuwe items verwachten die online worden geplaatst, waardoor je continu geinspireerd raakt om nieuwe sieraden te maken. Hiep hoi!


SHOWROOM

Naast onze online webshop, kun je ook fysiek bij ons shoppen. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld graag met eigen ogen ons assortiment wilt komen bekijken. Tijdens onze openingstijden voor bezoekers helpen wij je graag bij het vinden van de juiste sieraadonderdelen en is een kopje koffie of thee inbegrepen! ;-) Woon je in de buurt? Dan kun je bij het bestellen er ook voor kiezen om jouw bestelling op te komen halen.

Onze showroom (tevens magazijn) is gevestigd aan de Hertzweg 36, 4338PX in Middelburg en hanteert de volgende openingstijden:

Bezoekers:
Dinsdag en woensdag van 9.00 – 16.00 uur
Vrijdag van 9.00 – 12.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

Ophalen bestelling:
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

HET DREAMTEAM

Dreambeads Online bestaat uit een enthousiast team met een passie voor sieraden maken!
Wij zetten ons elke dag weer voor de volle 100% in om voor jou een prettige shop ervaring te creëren.