Miyuki draad

Miyuki draad

Miyuk staat voor kwaliteit, zo ook bij deze serie met rijgdraad. Miyuki draad splitst niet, is erg dun en daardoor ideaal voor het maken van weefarmbandjes met kleine Miyuki Delica kralen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Miyuki Draad (50 Meter) Eggshell

 2. Miyuki Draad (50 Meter) Silver

 3. Miyuki Draad (50 Meter) Blush

 4. Miyuki Draad (50 Meter) Lt.Pink

 5. Miyuki Draad (50 Meter) Bright Sky

 6. Miyuki Draad (50 Meter) Lt.Blue

 7. Miyuki Draad (50 Meter) Yellow

 8. Miyuki Draad (50 Meter) Gold

 9. Miyuki Draad (50 Meter) Caribbean

 10. Miyuki Draad (50 Meter) Brown

 11. Miyuki Draad (50 Meter) Earl Grey

 12. Miyuki Draad (50 Meter) Black

per pagina

Wat is Miyuki draad en wat kun je ermee?

Ben je op zoek naar Miyuki draad? Wij hebben een uitgebreide collectie met de beste Miyuki benodigdheden. Ons assortiment met Miyuki draad bestaat uit diverse leuke kleurtjes, passend bij elk seizoen. Miyuki draad is enorm sterk en splitst niet. Niet voor niets is Miyuki rijgdraad erg populair.

Wat is Miyuki draad precies en wat kun je ermee? Miyuki draad is een dun nylon koord van 0.2 mm dik. Door de sterkte van het draad zijn Miyuki rijggaren ideaal voor sieraden maken. Met name bij het maken van weefarmbandjes komt Miyuki draad goed van pas. Wanneer je weefarmbandjes gaat maken heb je naast een weefraam, natuurlijk ook Miyuki Delica kralen (11/0 mm) nodig. Dit zijn hele fijne kralen, geschikt voor het weven van armbandjes en ander beadwork. Naast deze Delica’s, hebben wij ook Miyuki Tila kralen in ons assortiment. Super leuke kralen die je gezien moet hebben!

Alle Miyuki benodigdheden zijn net als ons hele assortiment, direct uit voorraad leverbaar. Zo heb je jouw favoriete Miyuki draad snel in huis en kun je er mee aan de slag. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen en een divers Miyuki aanbod. Wat ga jij maken met onze Miyuki rijggaren? Misschien wel weefarmbandjes of creatief beadwork met de zogenoemde Peyote stitch. Hierbij gaat het draad meerdere keren door het rijggat. Kies een Miyuki draad in de kleur die past bij jouw Delica kralen of andere kralen en maak de mooiste sieraden! In de sieradenwereld is Miyuki een gevestigde naam. Miyuki benodigdheden staan voor kwaliteit en zijn onmisbaar bij het sieraden maken.