Miyuki delica

Miyuki Delica

Prachtige Miyuki 11/0 delica kralen voor het maken van verfijnde sieraden. Deze kleine kralen zijn van de beste kwaliteit en gelijk van grootte. Bij het maken van weefarmbanden kun je gebruik maken van Miyuki draad en deze handige weefraam.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Miyuki Delica armband maken

Miyuki Delica kralen zijn enorm populair bij het maken van leuke weefarmbandjes en andere sieraden. Binnen ons assortiment vind je een uitgebreide Miyuki collectie, die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe, leuke kleurtjes. Niet voor niets zijn wij dé Miyuki kralen groothandel voor jou.

Onze collectie bestaat uit Miyuki Delica 11/0. Dit betekend dat deze verfijnde Miyuki Delica 2 mm groot zijn en elke kraal is gelijk. Ideaal dus voor bij het maken van weefarmbandjes. Maak de juiste kleurcombinaties zodat je mooie patronen kunt rijgen. Ga bijvoorbeeld voor 1 kleur en kies uit verschillende blauwtinten, of zoek het contrast op met donkere en lichte kleuren. Ons assortiment met Miyuki Delica 11/0 kralen is ook zeer divers betreft kleurcoatings. Enkele Miyuki Delica coatings die verkrijgbaar zijn: Opaque (dekkend), Matted (mat), Lined (center) en Metallic. Ontdek welke soorten er allemaal zijn en passen bij jouw stijl. Wanneer je graag weefarmbandjes wilt maken, heb je naast een weefraam ook Miyuki draad nodig.

Weet jij al wat je gaat maken met deze Miyuki Delica 11/0 kralen? Dreambeads Online is jouw Miyuki kralen groothandel en wij hanteren een snelle levering! Zo kun je bijna direct al beginnen met het maken van weefarmbandjes! Je kunt Miyuki Delica 2 mm kralen natuurlijk ook gebruiken bij andere sieraden. Rijg de Delica’s op elastiek of metaaldraad en maak meerdere dunne armbandjes voor een trendy armparty. Omdat Miyuki Delica kralen zo klein zijn, passen ze ook goed als tussenkraal, gecombineerd met andere (grotere) kralen.

Miyuki is zeer bekend in de sieradenwereld. Miyuki staat voor kwaliteit. Daarom is het heel fijn om te werken met Miyuki kralen en draad. Wist je dat wij naast Miyuki Delica kralen, ook Miyuki Tila kralen in ons assortiment hebben? Deze vierkante kralen zijn ook fantastische kralen voor het maken van originele sieraden.