Stainless Steel BedelsStainless steel bedels bedels Metalen bedels Diverse bedels Diverse bedels bedelmixenBedelmixen hangersHangers zeeuwsZeeuwse Knopen cabochonsCabochons en settings PuntstenenPuntstenen en settings Pompom  BedelsPompom bedels kwastjesKwastjes veertjesVeertjes Schelp bedelsSchelp bedels

De leukste bedels en meer voor aan je sieraden

Vul hier je sieraden aan met leuke bedels, hangers, kwastjes, puntstenen (settings) en meer. Dit assortiment bestaat uit mooie items met een fijne prijs-kwaliteit verhouding. Onze metalen bedels en hangers zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, brons en goud, met keuze uit diverse soorten. Er is dus voor ieder wat wils! Wij leveren aan particuliere klanten, maar ook aan zakelijke klanten. Ook importeren wij alle bedels zelf en kunnen we ze daarom aanbieden tegen groothandelsprijzen.

Bedels van Dreambeads Online

Heb je al een kijkje genomen bij onze bedel collectie? Of weet je niet welke bedels je het beste kunt gebruiken voor jouw sieraden? Wij hebben diverse bedeltjes online waar jij uit kunt kiezen! Echte basic items voor je sieraden zijn natuurlijk de gewone bedeltjes die je met een buigringetje kunt bevestigen aan je draad. Een aanrader hierin zijn de stainless steel bedels en hangers van uitstekende kwaliteit waar je uiteraard extra lang van kunt genieten. Voor een beetje glamour bevestig je mooie puntstenen aan je sieraden die gaan schitteren zodra er licht op schijnt. Andere mogelijkheden zijn onze cabochons, pompoms, kwastjes en natuurlijk hippe veertjes!