Afbeelding

RETOURNEREN

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en hier handelen wij ook naar. Wij geloven 100% in onze producten, maar hebben er ook begrip voor dat het weleens voor kan komen dat een artikel niet aan jouw wensen voldoet.

Wij hanteren de volgende voorwaarden bij retourneren:

(1) Je hebt als klant 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om een artikel te retourneren. Het product dient in de originele verpakking en onaangebroken teruggestuurd te worden. Dit is op eigen kosten.

(2) Print het retourformulier via de onderstaande knop, vul deze volledig in en voeg het formulier toe bij het retourpakket voor een juiste en snelle verwerking.

(3) Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, zullen wij vasstellen of het product in goede staat is terug gestuurd. Indien dit het geval is, wordt het openstaande bedrag z.s.m. (binnen 14 dagen) gecrediteerd.

(4) Retourneren is op eigen risico. Wij zijn hierdoor niet aansprakelijk voor een zoekgeraakte retourzending.

(5) Wil je een artikel omruilen voor een ander exemplaar? Volg alsnog het bovenstaande retourproces. Op het retourformulier kun je invullen met welk artikel je deze wilt ruilen. Bij ontvangst van je retour zullen wij je per email contacten met meer informatie ter afhandeling van je verzoek. De retourkosten zijn altijd voor eigen rekening. Wij zullen het omgeruilde artikel op onze kosten versturen als extra service.

 

 

RETOURFOMULIER DOWNLOADEN

 

Retouradres:
Dreambeads Online
t.a.v. Retourafdeling
Hertzweg 36
4338 PX Middelburg


Zijn er nog vragen over het retourneren? Neem dan hier contact met ons op.