elastiek voor armbandjes

Elastiek

Sieraden elastiek voor armbandjes kopen? Dan heb je flexibel en stevig elastiek nodig. Ontdek ons ruime assortiment met verschillende soorten, maten en kleuren elastiek. Knoop je armbandje dicht en breng er een beetje sieradenlijm op aan voor extra stevigheid.
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sieraden elastiek

Het beste elastiek voor armbandjes maken vind je bij Dreambeads Online. Sieraden elastiek is elastisch en zeer flexibel waarmee je eenvoudig leuke sieraden kunt maken. In ons assortiment shop je vele soorten sieraden elastiek. Het meest gebruikte elastiek is de Top Kwaliteit Elastiek in een transparante kleur. Dit is een stevig elastiek die je niet zo maar kapot kunt trekken. Naast het transparante sieraden elastiek zijn ze ook verkrijgbaar in het zwart of met 10 vrolijke kleurtjes in één verpakking.

Sieraden elastiek is echt onmisbaar bij het maken van armbandjes. Ons sieraden elastiek is van uitstekende kwaliteit en altijd goed om op voorraad te hebben als je vaak armbandjes of enkelbandjes maakt. Je kunt bij Dreambeads Online sieraden elastiek kopen voor een voordelige prijs en een snelle verzending.

Begin je nog maar net met sieraden ontwerpen? Dan is het sieraden elastiek een goede basis om mee te starten. Stel je favoriete kralen samen en begin met rijgen op je elastiek rijgdraad. Vervolgens knip je jouw elastiek af en zorg je dat je nog voldoende elastiek overhoudt voor de afwerking. Nu ga je jouw sieraden elastiek dichtmaken door er circa 2 of 3 knoopjes in te leggen. Elastiek is glad, waardoor het knoopje los kan schieten. Om dit voorkomen breng je een klein beetje sieradenlijm aan op het knoopje en laat je het goed drogen. De stukjes elastiek die nu uitsteken vanuit het knoopje kun je terugsteken in een kraal zodat dit mooi wegvalt.

Ook populair: bril elastiekjes! Een brillenkoord eindje maak je vast aan je zelfgemaakte brillenkoord.

Sieraden elastiek kopen? Wij hebben alle soorten, maten en kleuren beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar veel elastiek voor armbandjes maken, zijn onze grote rollen met elastiek rijgdraad echt iets voor jou.

Voor meer tips en voorbeelden, bekijk onze pagina over armbandjes maken