Natuursteen kralen

Natuursteen kralen

Natuursteen kralen hebben unieke eigenschappen die je gegarandeerd terug gaat zien in je sieraden. Creëer in een handomdraai prachtige sieraden met Jaspis, Labradoriet of een van onze andere natuursteen kralen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 151-180 van 328

Van hoog naar laag sorteren
  1. Zwarte Lava Kralen (12 mm) 30 Stuks

  2. Zwarte Lava Kralen (14 mm) 27 Stuks

  3. Fluoriet Kralen (8 mm) 48 Stuks

  4. Ocean Jaspis kralen (29 - 30 x 19 - 20 x 7.5 - 9 mm) 12 Stuks

    Aanbiedingsprijs € 23,96 Normale prijs € 29,95
  5. Black Stone Kralen Mat (12 mm) 32 Stuks

    Aanbiedingsprijs € 2,98 Normale prijs € 5,95
  6. Black Stone Kralen (4 mm) 95 Stuks

  7. Black Stone Kralen (6 mm) 67 Stuks

  8. Black Stone Kralen (8 mm) 50 Stuks

  9. Black Stone Kralen (10 mm) 39 Stuks

  10. Black Stone Kralen (12 mm) 32 Stuks

per pagina

Natuursteen kralen, in de mooiste soorten

Bij Dreambeads Online vind je een uitgebreid assortiment met natuursteen kralen in de mooiste soorten. Natuursteen kralen zijn bijzondere kralen waarmee je prachtige sieraden maakt die er professioneel en exclusief uitzien. Wil je kralen van natuursteen kopen? Dat vinden wij een uitstekende keuze!

Populaire natuursteen soorten zoals Tiger eye, Agate, Labradorite en lava kralen zijn allemaal terug te vinden in ons assortiment. Zo hebben wij een vaste collectie met populaire natuursteen kralen en vullen wij deze regelmatig aan met nieuwe, bijzondere natuursteen soorten. Wil je snel jouw favoriete natuursteen kralen vinden? Maak dan eenvoudig gebruik van onze filter door bij ‘soort’ te kiezen uit alle natuursteen soorten die beschikbaar zijn.

Natuursteen kralen zijn ook verkrijgbaar in diverse vormen, passend bij jouw sieraden ontwerp. Ronde natuursteen kralen zie je natuurlijk veel voorkomen. Kies hierbij voor een kleine maat, beginnend vanaf 4 mm of ga voor een opvallende kraal van 12 mm groot. Daarnaast hebben wij ook prachtige natuursteen kralen die een ovale, platte of chips -vorm hebben. Met deze leuke vormen kun je weer een originele draai geven aan je sieraden. Een van onze bestsellers bij natuursteen kralen zijn absoluut deze rechthoekige Regalite kralen. Ze zijn super leuk om als bedeltje aan een oorbel te hangen of alleen aan een jasseron ketting voor een minimalistische look.

Wil je een kralen armband met natuursteen maken? Leuk! Kies voor elastiek of metaaldraad en begin met rijgen. Natuursteen kralen hebben zo’n mooie uitstraling, dat ze ook al prachtig zijn wanneer je bijvoorbeeld kiest voor één natuursteen soort zoals Tiger eye of Labradorite. Maar natuursteen kralen zijn ook zeker geschikt om leuke combinaties mee te maken. Ga voor een mix aan verschillende natuursteen soorten zoals lava kralen, Agate en Rose Quartz of combineer ze met houten kralen, acryl en metalen kralen. Onze tip: neem ook zeker een kijkje bij onze hematite kralen! Naast een armband met natuursteen kralen kun je natuurlijk ook mooie oorbellen en kettingen maken met jouw favoriete natuursteen kralen.

Kralen van natuursteen kopen? Wacht niet langer en bestel je favorieten bij Dreambeads Online. Zodra je onze natuursteen kralen zoals Tiger eye en Labradorite van dichtbij kunt bewonderen, ben je overtuigd van de schoonheid van deze kralen. Kortom, natuursteen kralen zullen je niet teleurstellen bij het maken van sieraden.

Bekijk ook onze andere kralen van natuurlijk materialen:
Blanke Houten kralen | Zoetwaterparels | Houten kralen | Schelp kralen