Afbeelding

OVER DREAMBEADS ONLINE

Dreambeads Online is dé place to be voor alle liefhebbers van sieraden maken. Wij zijn één van Nederlands bekendste online kralenwinkel en groothandel, met een ruim assortiment en de beste tips voor het maken van sieraden. Ons assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items, volgens de laatste trends. Populaire sieraden onderdelen van de beste kwaliteit zoals slotjes en draad behoren tot ons vaste assortiment en kun je altijd nabestellen.

Omdat wij direct uit eigen voorraad leveren kunnen wij jouw bestelling, geplaatst voor 17.00u, dezelfde werkdag nog versturen! Erg handig voor als je jouw bestelling snel in huis wilt hebben. Daarnaast wordt jouw bestelling gratis verstuurd bij brievenbuspost vanaf € 25,- en bij pakketpost vanaf € 50,-. Weet je al welke sieraden onderdelen je wilt gaan bestellen? Wacht niet langer, al vele bezoekers gingen je voor! Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

Wij zijn er voor jou! Je kunt zowel particulier als zakelijk bij ons bestellen, met of zonder een account. Wil je meer weten over een zakelijk account bij Dreambeads Online? Lees bij zakelijk meer over alle voordelen die je ervan zult ervaren.GROEI & VERANDERINGEN

In 2010 zijn wij met veel enthousiasme gestart als knusse kralenwinkel in Zeeland en inmiddels uitgegroeid tot dé kralenwebhop en groothandel van Nederland. Je kunt ons misschien nog wel herinneren onder onze voormalige namen: Kralenwinkel Online, Kralenhoekje en Kralen Groothandel Poppe. In 2019 hebben wij deze webshops samengevoegd en zijn we verder gegaan onder een gloednieuwe naam én website: Dreambeads Online!

Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan en verstaan wij ons vakgebied. Sieraden maken is leuk en ook jij kan het leren! Daarom vinden we het bij Dreambeads Online enorm belangrijk om zoveel mogelijk kennis met jou te delen. Wij besteden veel aandacht aan onze website en alle informatie en inspiratie die je erop terug kunt vinden. Zo doen wij ons uiterste best om alle productfoto’s zo duidelijk mogelijk weer te geven met correcte informatie. En bij onze kralen en bedels geven wij ook graag een passend stijladvies. Deze extra informatie zou je goed kunnen helpen bij het maken van jouw keuze.

Ons logistieke magazijn is ook met de jaren gegroeid. Het assortiment is nog meer uitgebreid en we werken met nieuwe, digitale methodes. Onze producten worden tijdens het inpakken gescand en we hebben vernieuwde voorraad- en ordersystemen die bijdragen aan onze snelle verzending. Door deze aanpassingen is de ruimte binnen ons magazijn niet meer geschikt voor klanten. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk om te winkelen in ons magazijn. Wél blijven wij de service aanbieden voor het ophalen van je geplaatste bestelling of om een retour af te geven.

Dreambeads Online:
- Ruim en vernieuwend assortiment, direct uit voorraad leverbaar
- Vlotte klantenservice met een uitstekende tevredenheidsgarantie
- Extra productinformatie, inspiratie, tips en tutorials
- Snelle verzending: voor 17.00u besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke acties en tips van Dreambeads Online? Neem een kijkje bij onze blog, volg ons op social media of abonneer op de nieuwsbrief!

Bekijk hier het actuele corona-nieuws.


DREAMTEAM

Ontmoet het team van Dreambeads Online!