Afbeelding

RETOURNEREN

Wij hanteren de volgende voorwaarden bij retourneren:

(1) Je hebt als klant het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en na ontvangst nog 14 dagen om te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag, waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Wij verzoeken je indien mogelijk de artikelen in de originele verpakking, onbeschadigd en op eigen kosten te retourneren.

(2) Print het retourformulier via de onderstaande knop, vul deze volledig in en voeg het formulier toe bij het retourpakket voor een juiste en snelle verwerking, dit is echter niet verplicht.

(3) Het nakoming van deze procedure is geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht.

(4) Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, zullen wij vaststellen of het product in goede staat is terug gestuurd. Indien dit het geval is, wordt het openstaande bedrag binnen 14 werkdagen gecrediteerd.

(5) Retourneren is op eigen risico. Wij zijn hierdoor niet aansprakelijk voor een zoekgeraakte retourzending.

(6) Helaas is het niet mogelijk een artikel om te ruilen. Wanneer je toch graag één of meerdere artikelen wilt terugsturen en hiervoor bijvoorbeeld een andere maat of kleur wilt ontvangen, kun je dezelfde stappen ondernemen als bij het retourproces. Het gewenste artikel kun je dan opnieuw bestellen op onze website.

 

RETOURFORMULIER DOWNLOADEN

 

Retouradres:
Dreambeads Online
t.a.v. Retourafdeling
Hertzweg 36
4338 PX Middelburg

 

Heb je nog een vraag over het retourneren? Neem dan hier een kijkje bij onze meestgestelde vragen of neem contact met ons op.