Jasseron schakelketting

Schakelkettingen / Jasseron

Ontdek onze mooie collectie met schakelkettingen en jasseron. Kies uit verschillende maten, kleuren en soorten voor bij het maken van professionele sieraden.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-55 van 55

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stainless Steel Schakelketting (2.5 x 2.5 mm) Antiek Zilver (2.5 Meter)

    Aanbiedingsprijs € 5,20 Normale prijs € 6,50
  2. Stainless Steel Schakelketting (3.5 x 3.5 mm) Antiek Zilver (2.5 Meter)

    Aanbiedingsprijs € 5,56 Normale prijs € 6,95
  3. Stainless Steel Schakelketting (4 x 4 mm) Antiek Zilver (2.5 Meter)

    Aanbiedingsprijs € 6,36 Normale prijs € 7,95
Pagina
per pagina

Jasseron ketting

Het mooiste jasseron voor je sieraden vind je bij Dreambeads Online. Wij hebben een prachtige collectie met verschillende soorten jasseron kettingen van hoge kwaliteit en samengesteld volgens de laatste trends. Kies bijvoorbeeld uit grove en dunne schakels, passend bij jouw sieraden ontwerp. Een jasseron ketting is eigenlijk ook een soort schakelketting en is ontzettend populair bij het maken van armbandjes en kettingen.

Wat is een Jasseron ketting? Een jasseron ketting is een divers sieraden onderdeel, omdat je er zoveel mee kunt doen. Draag een jasseron ketting eenvoudig door er alleen nog maar een slotje en verlengketting aan te bevestigen. Of gebruik het als een mooie basis en hang er leuke bedels en hangers aan.

Bij sieraden maken zijn verschillende soorten jasseron kettingen eigenlijk onmisbaar en kun je deze trendy chains altijd wel gebruiken. Combineer ze met je zelfgemaakte kralenarmbandjes voor de hippe look van dit moment. Less is more telt bij deze trend even niet mee. Voor de kralen kies je voor vrolijke kleurpaletten en in verschillende soorten en maten. Zoetwaterparels gecombineerd met schakelkettingen zijn ook een echte must voor dit moment. Of ga je voor een leuke statement ketting met initiaal hangers!

De meeste jasseron kettingen binnen ons assortiment zijn van stainless steel en hierdoor van uitstekende kwaliteit met een langdurig kleurbehoud. Heb jij er al één gespot die het beste bij jou past? Onze tip: Dit fijne ketting met gekleurde bolletjes!


Waarom bestellen bij Dreambeads Online?

> Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
> Snelle levering: voor 17.00u besteld is dezelfde werkdag verzonden
> Spaar punten tegoed met een account