bolletjes ketting kopen

Bolletjesketting

Bolletjes kettingen zijn ideaal voor het maken van kettingen en armbandjes. Ontdek ons complete assortiment met bolletjes kettingen per meter of op rol. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 31-45 van 45

Van hoog naar laag sorteren
  1. Bolletjeskettingsluiting (past op 2.4 mm ketting) Brons (25 Stuks)

    Aanbiedingsprijs € 1,13 Normale prijs € 2,25
  2. Bolletjesketting Sluiting (past op 2.4 mm ketting) Brons (100 Stuks)

    Aanbiedingsprijs € 0,98 Normale prijs € 1,95
  3. Bolletjesketting Eindkapje (2.4 mm) Antiek Zilver (25 Stuks)

    Aanbiedingsprijs € 0,75 Normale prijs € 1,50
  4. Bolletjesketting Eindkapje (2.4 mm) Rose Goud (25 Stuks)

    Aanbiedingsprijs € 0,30 Normale prijs € 1,00
  5. Bolletjesketting Eindkapje (2 mm) Rose Goud (25 Stuks)

    Aanbiedingsprijs € 0,21 Normale prijs € 0,70
Pagina
per pagina

Bolletjes ketting

Ben je op zoek naar een bolletjes ketting voor sieraden maken? Bij Dreambeads Online vind je een groot en divers assortiment met bolletjes kettingen. Onze bolletjes kettingen worden aangeboden per meter(s) of rol en in verschillende diktes. Zo is er voor ieder wat wils! Bij de bolletjes kettingen horen ook sluitingen. Daarom zijn er ketting sluitingen en eindkapjes verkrijgbaar die weer passen op de bolletjes kettingen. De sluitingen verbind de uiteindes van de bolletjes ketting. Een bolletjes ketting eindkapje wordt aan beide uiteindes bevestigd, waarna een karabijn sluiting of een andere sluiting naar wens aangebracht kan worden.

Een bolletjes ketting, ook wel ball chain genoemd, is een populaire ketting bij sieraden maken. Ontdek welke ketting bij jou past. Misschien een bolletjes ketting in goud of zilver. In ons assortiment hebben wij ook veel RVS bolletjes kettingen. Perfect voor het maken van professionele sieraden.