Afbeelding

WIN

GOLDEN TICKET

Shop je in januari bij Dreambeads Online dan maak je bij iedere bestelling kans op 1 van de 4 Golden Tickets met shoptegoed!

 

HOE WERKT HET

Dreambeads Online verstopt in januari 4x een Golden Ticket. Deze worden per één (1) verstopt in willekeurige bestellingen die ons webshopmagazijn verlaten. De orderdatum van de bestelling is daarbij gemaakt tussen 1 en 31 januari 2022. Wil je kans maken op één van de 4 prijzen, zorg dan dat je in de maand januari een bestelling doet op dreambeads-online.nl en let goed op wanneer je thuis je pakket uitpakt!

Heb je één van de gouden tickets tussen je aankopen gevonden? Dan ben je de winnaar van één (1) van de volgende 4 prijzen:

€ 50,- shoptegoed op dreambeads-online.nl (4x)

 

BEN JIJ EEN WINNAAR?

Zo claim je je prijs: Als je online shoptegoed hebt gewonnen, gebruik dan de unieke actiecode van je Golden Ticket bij het winkelen in onze webshop:

1. Ga naar dreambeads-online.nl om te winkelen
2. Kies de producten die je wilt kopen
3. Ga naar check-out en voer de actiecode in die je van ons hebt ontvangen
4. Je shoptegoed zal automatisch worden verwerkt
5. Happy shopping en geniet van je aankopen!

Als je een Golden Ticket hebt ontvangen, stuur je ons een email met je naam en een foto van je gevonden Golden Ticket en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de actiecode te sturen! Mailen kan naar info@dreambeads-online.nl