We ❤ houten kralen

February 21, 2019

Alles over onze houten kralen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van houten kralen? Wij vertellen je er hier ALLES over! Inclusief handige informatie, tips en wat je kunt verwachten van ons assortiment met deze musthaves.

Houten kralen zijn ongelooflijk populaire kralen en daardoor ook onze meest veelzijdige collectie. Ze zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten, maar ook in diverse vormen, kleuren en houtsoorten.

Er is dus voldoende keuze, geschikt voor jouw sieraden project. Goed om te weten is dat wij ons assortiment met houten kralen hebben opgedeeld in twee soorten: Gewoon hout en blank hout. Zo kun je snel een eenvoudig de juiste soort houten kraal vinden.

Gekleurde houten kralen

Onze gekleurde houten kralen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij de Vintage Look hebben de kralen een gewassen, authentieke uitstraling en bestaat uit een groot assortiment. Zo heb je keuze uit mooie trendkleuren, maar die er wel natuurlijk uitzien door de vintage look.

Voor een beetje extra glamour kun je kiezen voor onze houten kralen met een Metallic Look. Uiteraard zeer geschikt tijdens de herfst en winter, maar wat ons betreft zijn hier geen vast regels voor en kun je ze ook buiten deze 2 seizoenen om tussen je andere kralen rijgen.

En wat vind je van de Natural Look kralen? Deze collectie is de laatste nieuwe soort houten kralen die toegevoegd is aan onze collectie. Hierbij zie je goed de verschillende houtsoorten terugkomen, die je kunt toepassen bij je sieraden. Echte natural beauty’s!

Wil je opvallen? Dan raden wij onze Intense Look houten kralen aan. Felle kleurtjes ontbreken hierbij niet.

houten kralen

Blank hout

Ook onwijs populair en verkrijgbaar in een divers assortiment is ons blank hout. Deze collectie kun je niet alleen gebruiken bij het maken van sieraden, maar ook voor in je interieur zijn deze onbewerkte kralen niet weg te denken.

Hier vind je kralen, maar ook speenclips en ringen. Bij onze blanke houten kralen is er ook een groot verschil in maten, beginnend bij 3 mm en oplopend tot maar liefst 40 mm.

blanke houten kralen

Geschikt voor baby’s en kinderen?

Wij krijgen regelmatig de vraag of onze houten kralen geschikt zijn voor baby- en kindersieraden. Onze geverfde (gekleurde) houten kralen zijn hiervoor niet geschikt. Onze grote blanke kralen bijna allemaal wel, doordat ze niet zijn bewerkt en tevens zijn getest op giftige stoffen. Dit geldt overigens niet voor de kleinere kralen zoals de koker en discus. Wil je graag o.a. speenkoorden maken? Neem dan ook eens een kijkje bij onze siliconen collectie.

Met houten kralen in je sieraden zit je dus nooit verkeerd. Je kunt kiezen voor één bepaalde look of mix de Vintage en Metallic kralen juist voor een verrassend geheel. Leuke combinaties met houten kralen zijn bijvoorbeeld kralen van kokos en natuursteen. Voeg hier mooie metaalkralen of dunne spacers bij en je creëert in een handomdraai professionele sieraden. Op zoek naar meer inspiratie? Klik hier!

Kortom, wil je graag mooie houten kralen bestellen van de beste kwaliteit? Dan zit je bij Dreambeads Online op de juiste plaats. Wij hebben speciaal voor jou een groot en modern assortiment houten kralen die voordelig zijn geprijsd en mét garantie voor een snelle levering. Jeej!

author

123 Opmerkingen