Kralenassortiment

February 21, 2019

Voordelig kralen shoppen

Is sieraden maken jouw hobby, of ga je net beginnen? Dan zit je hier bij Dreambeads Online helemaal goed. Wij hebben een ruim en voorradig assortiment met de leukste sieraadonderdelen zoals bedels, draad, slotjes én kralen! Kies uit meer dan 2.000 verschillende kralen waarmee je heerlijk aan de slag kunt gaan bij het knutselen. Heb je al een kijkje genomen op de website bij het kralen assortiment? Dan is het je wellicht opgevallen dat wij over mooie, trendy kralen beschikken voor een voordelige prijs. Daarnaast kun je uitgaan van kralen van hoge klasse, met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Divers assortiment

Kralen zijn er te vinden in allerlei soorten, maten en kleuren. Bij het maken van sieraden is het natuurlijk wel het leukst om te werken met een diverse collectie. Gelukkig heb je hier bij Dreambeads Online keuze genoeg!

Populaire kralen zijn bijvoorbeeld houten kralen, facetkralen, rocailles en natuursteen kralen. Maar andere kralen die zeker niet mogen ontbreken bij je DIY project zijn o.a. metalen kralen, schelpkralen en zoetwaterparels. Uiteraard kun je er voor kiezen om sieradensetjes te maken met 1 kraalsoort. Maar is het misschien niet leuker (en een uitdaging) om meerdere kraal soorten te combineren? Het altijd populaire mixen & matchen komt hierbij goed van pas!


Wekelijks nieuwe kralen

Speciaal voor jou plaatsen wij wekelijks nieuwe items online. Om precies te zijn, elke maandag en donderdag. Wohoo! Zo kun je te allen tijde jouw sieraden collectie aanvullen met de nieuwste en meest trendy exemplaren, passend bij het seizoen.

author

123 Opmerkingen