Nieuwe website!

February 20, 2019

Welkom

Hiep, hiep hoera! Ein-de-lijk kunnen wij je de nieuwe website laten zien!

Met veel liefde en plezier hebben wij niet alleen een gloednieuwe website ontwikkeld, maar ook een geheel nieuwe uitstraling én naam: DREAMBEADS ONLINE.

Maar natuurlijk het allerbelangrijkste: we hebben de website speciaal voor jou tot in de puntjes ge-update met nieuwe en handige functies voor een gebruiksvriendelijke online shopervaring.

Waarom Dreambeads Online?

Wij ZIJN Dreambeads Online! Dit was al tevens onze VOF naam en overkoepelde al onze webshops. Daardoor was de keuze al snel gemaakt en hebben we besloten om alleen met deze naam verder te gaan.

Wellicht was je ook bekend met één van onze andere webshops: Kralenwinkel Online, Kralenhoekje, Bedeltjes Online en Kralengroothandel Poppe. Deze shops zijn allemaal samengevoegd en vervangen voor Dreambeads Online.Wat is er veranderd?

Naast de uitstraling van de website, zijn er meerdere opties veranderd en mogelijk gemaakt. Bij het shoppen van onze sieraad benodigdheden kun je deze snel bekijken en bestellen via de quickview of voor het complete product-overzicht ga je naar onze uitgebreide productpagina. Hier vind je diverse informatie over de producten zoals kenmerken, mogelijke combinaties en inspiratie.

Verder kun je meerdere opties in het filter (aan de linkerkant) aanvinken, zodat je gemakkelijk het artikel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Zoek specifiek op bijvoorbeeld kleur, materiaal, vorm en binnenmaat... Handig!

Ook erg praktisch is onze 1-stap checkout. Wanneer je klaar bent om je bestelling af te ronden vul je al je gegevens op 1 pagina in, kies je de bezorg- en betaalwijze en check je de bestelling na. Alles compleet? Klik op “plaats bestelling” en je bestelling zal worden afgehandeld. Heel gemakkelijk dus!Zakelijk en particulier

Bij ons kun je uiteraard terecht als particulier, met of zonder account. Maar ook als je wilt bestellen als bedrijf is dit mogelijk met een zakelijk account. Zo profiteer je als bedrijf bij Dreambeads Online van al onze producten voor een voordelige groothandel prijs. Meer informatie over een zakelijk account vind je hier.

Extra veel inspiratie

Wij vinden het een prettig idee dat alles wat je nodig hebt bij het sieraden maken op één plek terug kunt vinden. Daarom vullen wij wekelijks ons assortiment aan met de nieuwste sieraad onderdelen, maar kun je ook op de website terecht voor heel veel inspiratie, tips en handige tutorials. Zo vind je hier alles bij elkaar om er voor te zorgen dat je heerlijk aan de slag kunt gaan met het leukste wat er is: sieraden maken!

author

123 Opmerkingen