Dé kralenwinkel online

April 12, 2019

Kralenwinkel Online = Dreambeads-Online

Dreambeads Online (voorheen bekend van Kralenwinkel Online) is dé nummer 1 kralengroothandel op het web voor particuliere en zakelijke klanten op het gebied van DIY sieraden. Wij bieden een groot assortiment aan om zelf sieraden te kunnen maken met bijvoorbeeld kralen, hangers, ringen en nog veel meer. Bij de voorbeelden van deze blogpost hebben we bijvoorbeeld gewerkt met zoete rhinestone acryl kralen, gecombineerd met prachtige frosted natuursteen kralen. Doe-het-zelf (DIY) sieradenprojecten slagen altijd met materiaal, instructies én inspiratie van Dreambeads Online!


kralenwinkel online assortiment


Wil je ook aan de slag met bijvoorbeeld deze leuke onderdelen zoals in het voorbeeld? Natuurlijk! Ook jij kan vandaag al starten met maken van sieradensetjes. Naast acryl en natuursteen kralen heb je metalen kralen, bedeltjes, oorbellen en kwastjes nodig. De kralen worden vervolgens geregen op ons transparante elastiek en kettelstiften.


Sieraden maken is voor iedereen

We leveren zowel aan particuliere als zakelijke klanten met een klein of groot bedrijf. Waarbij al jarenlang ons uitgebreide assortiment gewaardeerd wordt waar wij ook zeker trots op zijn. Dus of het nou om B2C of B2B gaat, wij bieden altijd de juiste en persoonlijke service.


oorbellen kralenwinkel online


Heb je hulp nodig met het plaatsen van de bestelling of ben je op zoek naar handige tips over het sieraden maken? Neem vandaag nog contact met ons op, met al je vragen over het bestellen van kralen, bedels, en meer. Bel ons op 0118-74 58 80 of stuur een e-mail: info@dreambeads-online.nl. Bekijk ook hier onze contactpagina.

 

author

123 Opmerkingen

Leave A Comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.